1000 dílků

Puzzle od 501 do 1000 dílků jsou skvělou výzvou pro nadšené skladače. Pro děti, které již ovládají menší sady puzzle, je to další krok ke skládání složitějších a nádherných obrázků. A co víc, tyto puzzle nejsou jen pro děti, ale i pro dospělé, kteří si rádi dopřejí chvíle zábavy a relaxace. Skládání puzzle je skvělý způsob, jak si odpočinout a soustředit se na něco tvořivého. Vyberte si svůj oblíbený motiv a pusťte se do skládání této fascinující výzvy.

Filtrovat
zrušit všechny filtry

Puzzle od 501 do 1000 dílků, Hádanky 501-1000 dílků, puzzle pro děti, puzzle pro středně pokročilé, puzzle sady, obrázek složený z částí,

Puzzle do 1000 dílků jsou skvělou výzvou pro mladé hádankáře ve věku 8-10 let. Tyto puzzle jsou trochu náročnější než ty pro mladší děti, ale právě to dělá z jejich skládání opravdovou zábavu. Sada obsahuje menší prvky a vyšší počet dílků, což vytváří krásné a detailní obrázky. S puzzlemi od 501 do 1000 dílků mohou děti vytvořit svůj vysněný obrázek a zažít hrdinské dobrodružství plné radosti a úspěchu. Skládání těchto puzzle je skvělý způsob, jak rozvíjet kreativitu a logické myšlení.